Terase

Hidroizolaţia teraselor trebuie să asigure o etanşeitate perfectă, să fie rezistentă la intemperiile atmosferice sau la acțiunile mecanice, în cazul în care este circulabilă, să fie durabilă şi să asigure o bună protecţie a clădirii. În funcţie de soluţia aleasă AUSTRODACH PROFILE S.R.L. execută hidroizolarea teraselor cu membrane bituminoase sau PVC de cea mai bună calitate. Atât amorsele, cât şi membrane utilizate sunt livrate de producători de prestigiu din domeniu (VILLAS, SIKA etc), ceea ce dă o garanţie în plus în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor executate. În funcţie de tipul de terasă, hidroizolarea se poate executa pentru:

a) Terase de tip clasic

La terasele de tip clasic executăm în ordine, bariera de vapori, termoizolarea utilizând polistiren expandat sau vată minerală, după caz, apoi hidroizolarea cu membrane bituminoase, într-unul sau mai multe straturi (ultimul strat fiind o membrană bituminoasă cu ardezie), sau cu membrană PVC.

 

DSC01468

DSC00572DSC_5176 kronospan sofia (6)

 

 

 

 

b) Terase inversate

La acest tip de terasă executăm mai întâi, hidroizolarea cu membrane bituminoase sau PVC ,termoizolarea utilizând polistiren extrudat, apoi un strat de protecţie din mărgăritar. Realizăm terasele şi în variantă circulabilă (cu strat de pietriş, dale de beton etc) în funcţie de necesităţi.

DSC01693

1 441 1 225DSC_5188

 

 

 

 

c) Terase verzi

Executarea teraselor verzi necesită o grijă deosebită. Pentru aceste terase, executate în varianta clasică, se are in vedere utilizarea unor membrane antirădacină, executarea corectă a stratului de drenaj, a stratului de pământ şi apoi a celui cu vegetaţie. Acest tip de terase dă o notă deosebită de confort, eleganţă şi apropiere de natură.

DSC04256

Acoperis Tip Gradina Hotel Marriott Bucuresti marriott bukarest (1)DSC04265